Pages

Monday, December 27, 2010

Sulaman Manik Di Tudung




post kali ni nak ucap terima kasih banyak2 kat adik na ni (bukan adik kandung ek) coz sudi menggayakan tudung sulaman manik yang na buat..dapat tempahan 10 helai tudung, tapi gambar yang siap edit baru 3 helai...tak sempat sekarang ni nak edit coz banyak keja kat ofis nak kena uruskan, lagipun bos cuti 2 minggu menyambut Hari Krismas dan Tahun Baru..ni pon post entry ni time waktu rehat sambil makan..hehehehe....apa2 pon, tak nak tulis panjang2, layan jer gambar kat bawa ni ek...gambar yang lain akan menyusul kemudian..adios....



cik fazlia azmeen yang sweet

Add caption










3 comments:

cici said...

untuk tempahan sulam manik pada tudung start harga bpe hingga ke bpe?

DeKayRell Manik said...

chanteklah husna jahit kat tudung tu...

alfa angel said...

cantik...model pun cantik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...